Over Van Alst Logistiek

Over Van Alst Logistiek2018-05-04T12:05:20+00:00
DE to exhibit at Logodex

Hoe werken we?

Onze missie

“Excellence. Simply Delivered.”

Wij willen verbindingen tussen mensen tot stand brengen en hun leven een stukje beter maken. En dit doen we door altijd klantgericht te zijn en dag in dag uit het beste te doen voor onze klanten.

Van Alst Border


Hoe werken we?

Onze visie

“Logistieke bedrijf van de wereld worden.

Wij willen hét logistieke bedrijf zijn waar mensen aan denken voor verzendbehoeften, carrière- en investeringsmogelijkheden en de wereldwijde benchmark voor verantwoord ondernemen zijn.”

Onze voertuigen

DHL Depothouder

Van Alst Logistiek is sinds 2005 een DHL Depothouder in Doetinchem. Wij zijn gespecialiseerd in het gemakkelijk en snel verzenden van uw pakketten. Wij halen de pakketten gratis bij u af. Vertrouw uw pakketverzending aan ons toe en bespaar niet alleen tijd, maar ook geld. Wij bieden een topkwaliteit en een uitstekende service tegen scherpe tarieven. 98% van de pakkettenverzendingen verlopen zoals gepland. Ook voor lucht- en zeevracht kunt u contact met ons opnemen.

NIWO / Eurovergunning

Ook hebben wij een Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) vergunning / Eurovergunning. De Eurovergunning is de ondernemersvergunning voor transportbedrijven. Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in bezit zijn van de Eurovergunning. De vergunningplicht geldt voor nationaal en internationaal vervoer met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg.

Interessante cijfers

Over ons bedrijf

0
Opgericht
0
Bussen per dag op de weg
0
Aantal pakketten per jaar

Wereld transport

DHL biedt internationale expresdiensten met betrouwbare leveringsmogelijkheden: spoedlevering op dezelfde dag, gegarandeerde, tijdskritieke levering op de volgende dag, of minder dringende, dagzekere leveringen.

24 uur beschikbaar

Voor zakelijke klanten met een servicecontract is de spoeddienst  van Van Alst Logistiek altijd 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u beschikbaar.

Klantondersteuning

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op met de specialisten van Van Alst Logistiek, wij helpen u graag! U kunt ons bereiken per mail, telefonisch, social media of maak een afspraak.

Waarmee wij rijden

Onze voertuigen

Onze voertuigen
Wij bezorgen uw pakketten met Ford Transit Custom busjes en kleinere busjes van Peugeot Partner.
Ons team professionals

Medewerkers

Wilberth van Alst
Wilberth van AlstOprichter
Simone van Alst
Simone van AlstDirectrice
Debby van Alst
Debby van AlstVervoersmanager
Jeroen van Alst
Jeroen van AlstFloor Manager
Sarina van Uum
Sarina van UumJunior Accountmanager
Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op!